Hvem er min skytsengel?

Mange spørger: “Hvem er min skytsengel?”

Indforstået at det måske er et afdødt familiemedlem eller på anden måde en de burde kende. Afdøde familiemedlemmer mv. kan godt vælge at blive omkring os efter deres død for at guide og hjælp os, men så er der tale om åndelige guider, hvilket du kan læse mere om her. Ens skytsengel derimod er en engel, der har påtaget sig rollen at følge os hele vores jordiske liv.

Hvad er skytsengle?

Alle mennesker har en skytsengel. Det er en del af det, at leve på Jorden. Ingen betræder betræder denne jord alene. Den kommer til os, når vi bliver født, følger os hele livet og bliver ikke skiftet ud. Skytsenglens rolle er altid at være ved vores side, ligegyldigt hvad der sker og hvad vi end måtte foretage os. Det er ikke muligt at miste den. De elsker os ubetinget og er ikke fordømmende. Det er skytsenglens ansvar, at vi ikke kommer herfra før planlagt. Skytsenglen har således beføjelse til at skride ind uden vores accept, hvis vi eksempelvis er ved at dø og det ikke er en del af vores livskontrakt.

Vores skytsengel har fulgt os i samtlige liv, vi har levet og har været med os lige siden vores sjæl blev født. Den kender os derfor meget indgående og kender alt til vores udfordringer mv.

Skytsengle har i modsætning til vores guider typisk aldrig inkarneret, det vil sige levet fysiske liv på jorden. Skytsengle og engle har dog under særlige omstændigheder mulighed for at tage skikkelse af fysiske personer hvis nødvendigt. Det sker dog sjældent.

Mange spørger også: “Hvad hedder min skytsengel?”

Så vidt jeg er orienteret, har skytsengle navne. Men ikke nødvendigvis navne som vi kender dem. Deres navn kan have flere dimensioner end vores udtalte navne. Det kan eksempelvis mere være en tone kombineret med en følelse, for at give indsigt i hvordan de kan afvige. De vil dog gerne påtage sig et mere “almindeligt navn” for vores skyld, da det kan styrke vores forbindelse til dem. Hvis du selv ønsker navngive den, så tænk lidt over hvilket navn der føles rigtigt og brug så det. Det vil den helt sikkert sætte pris på.

Du kan også spørge den om den har et navn den gerne vil kaldes. Hvis du har lært at meditere, så stil spørgsmålet når du er godt inde i meditationen og se om du ikke får et svar i tankerne. Hvis du ikke er trænet i at meditere, så prøv følgende:

1)  Sæt dig et sted hvor der er ro omkring dig.

2)  Tag nogle dybe vejrtrækninger og mærk kroppen. Lyt til lydene omkring dig, mens du fokuserer på din vejrtrækning.

3)  Forestil dig at du bliver omsluttet af hvidt lys fra top til tå. Nyd denne fornemmelse mens du fortsat trækker vejret dybt. Giv det minimum 5 minutter, så du bliver helt afslappet.

4)  Mens du fortsat sidder fordybet, kan du nu spørge i tankerne “Kære skytsengel, hvad hedder du?” Måske et navn popper op inde i dit hovedet, men det er ikke sikkert.

Hvis det ikke lykkes første gang, så gentag øvelsen en anden dag. Det handler om at opnå så meget ro, at din skytsengel kan trænge igennem til dig.

Din skytsengel vil altid stå til rådighed for dig, hvis du har brug for støtte og vejledning. Du kan læse mere om engle og hvordan de kan hjælpe os her.

Relateret indhold:
1. Hvad er englekort? Lær at lægge englekort
2. Hvad er engle og hvad kan man bruge dem til?
3. Hvad er åndelige guider?


Copyright 2016 | Spredlyset.dk
(Artikel oprindeligt publiceret 23.02.2016)