Hvad er din krops energivibration?

Alle mennesker har en energivibration. Når vi er glade, positive, optimistiske og beskæftiger os med ting vi godt kan lide, er vores energivibration høj. Ren, uforbeholden kærlighed har ligeledes en meget høj energivibration. Omvendt, i den anden ende af skalaen, når vi har en lav energivibration, er vi modløse, deprimerede, føler os magtesløse, handlingslammende energiforladte og frygter for fremtiden. Frygt og bekymringer er med til at sænke vores vibration.

Når vi har en lav energivibration, er vores evne til at opfatte og håndtere ting og situationer nedsat. Mens når vores vibration er høj, vil vores evne til at tænke kreativt og finde løsninger og følge vores intuition være øget.

Når vores energivibration er høj, vil vores krop ligeledes fungere som modtager og kanal for universets energi, som vi kan bruge til at skabe med. Kroppens immunforsvar vil ligeledes blive styrket ved en høj energivibration og kroppens selvhealings-mekanismer aktiveres.

Vi påvirker vores vibration, med alt vi foretager os og ikke mindst de tanker vi tænker. Vores tanker har en endog meget stor påvirkning af vores vibration. Prøv eksempelvis at tænke på et godt minde. Tag det bedste du kan komme i tanke om. Genoplev situationen og se hvordan det påvirker dig. Det modsatte sker, hvis du tænker på et negativt minde. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på ens løbende tanker og særligt tilbagende tanker.

Dine følelser er en indikation for din vibration. Positive følelser fortæller dig, at du er i gang med noget, der hæver din vibration, mens negative følelser fortæller dig, at den pågældende aktivitet/situation/person eller tanke, sænker din vibration.

Vores energimæssige vibration er bestemmende for de oplevelser, vi tiltrækker og bliver et match for. Når vi har en høj vibration tiltrækker vi mennesker og situationer med en tilsvarende høj vibration og omvendt. Det følgende er et meget håndgribeligt eksempel:

Lad os forestille os, at du bliver stoppet af politiet for en mindre forseelse. Du ruller vinduet ned i din bil og politimanden henvender sig til dig.

Situation 1)
Du har en lav vibration og er godt gnaven, har fået det forkerte ben ud af sengen og møder betjenten med en hård og bekymret mine. Du har ikke overskud til at forklare, hvorfor du lavede denne forseelse og har allerede indstillet dig på, at det kommer til at koste en bøde. Den vibration opfanger betjenten og du får højst sandsynligt en bøde, hvilket ikke hjælper på dit humør og vibration.

Situation 2)
Du har en høj vibration, da du har hørt musik i bilen og glædet dig over forårets ankomst. Du tænker ”pis også” da betjenten stopper dig, men er i så godt humør, at du ikke vil lade det ødelægge din dag. Da du ruller vinduet ned, smiler du til betjenter og beklager meget din forseelse men fortæller samtidig, hvorfor det skete. Betjenten lader sig påvirke af din høje vibration og nænner ikke at give dig en bøde. I stedet giver han dig en advarsel og lader dig køre videre. Både betjenten og dig forlader situation opløftede. Du har rent faktisk øget hans vibration, mens du selv slap for en bøde.

Ovenstående var blot et eksempel. Det samme gør sig gældende i mange af livets andre situationer og på et dybere niveau, end vi er vidende om, så det er absolut vigtigt at være bevidst om og arbejde for at højne sin vibration. Det påvirker både dig selv men også folk omkring dig – og det virker som ringe i vandet.

I næste indlæg vil jeg beskrive hvordan man hæver sin vibration. Det finder du her.

Relateret indhold
1. Hvordan hæver man sin energivibration?
2. Hvad er spirituel opvågning?
No Comments

Leave a Comment