Loven om den frie vilje

I vores del af universet eksisterer loven om “den frie vilje”. Det betyder i korte træk, at vi har mulighed for at gøre lige præcis som det passer os. Vi kan skabe lige så gode eller ”dårlige” oplevelser for os selv og andre, som vi har lyst til, uden at der bliver grebet ind fra guddommelige side. Det betyder dog ikke, at vores handlinger ikke har konsekvenser, da vi også er underlagt loven om karma. Karma har flere funktioner men tjener i forhold til den frie vilje til at opretholde balance i universet. Klik her for en beskrivelse af karma.

Den frie vilje er unikt for vores del af universet og er ikke en selvfølge andre steder i universet. Man kan sige, at den frie vilje kan forklare mange af de ulykkelige ting, der sker rundt omkring på jorden. Den slags vil fortsætte med at ske, indtil vi bliver så åndeligt udviklede, at vi ikke længere accepterende kan se til, mens tingene sker og det er den retning vi bevæger os for tiden.


Relateret indhold:
1. Hvad er karma?
2. Reinkarnation og sjælen
3. Hvad er engle og hvad kan man bruge dem til?
Tilbage til blog

2 Comments

 • Jeanette 30. april 2017 at 19:11

  Virkeligt en flot og overskuelig hjemmeside- og hvor er det rart endeligt at have fundet frem til det, som virkeligt giver mening for mig.
  De bedste hilsner

  Reply
  • Klaus 30. april 2017 at 19:28

   Hej Jeanette
   Tak for de pæne ord. Det er jeg glad for at høre 🙂
   Mvh Klaus

   Reply

Leave a Comment