Manifestere

Hvordan manifesterer man sine ønsker?

Hvad vil det sige at manifestere? At manifestere betyder at skabe og at manifestere sine ønsker, er således at skabe det man ønsker sig. På et tidspunkt, da englene begyndte at hjælpe mig, lærte de mig om at manifestere.

“Vi skaber vores virkelighed med vores tanker”, var noget af det første, de lærte mig.

Det kan lyde lidt besynderligt, men tænk lidt over det. Det forklarer faktisk mange ting. Tænk blot over hvor følgende udtryk kommer fra:

“Tro på det”
“Hvor der er en vilje, er der en vej”
“Viljen til succes”
“Det hele startede med en tanke”

Tænk også lidt over:

Hvorfor den sociale arv er så stærk?
Hvorfor top-professionelle atleter mental-træner – og hvorfor det virker?

Kan I se hvor jeg vil hen? Jeg uddyber herunder.

Social arv
Folk, der er opvokset i nogle områder af Nordsjælland, kender nærmest kun til at have mange penge. De ser folk omkring sig tjene mange penge og forventer selv at tjene mange penge. Hele deres tankegang er sporet ind på, at det er naturligt for dem at have mange penge og tjene mange penge. Og de føler sig fuldt berettiget til mange penge. Dermed er universet nød til at skabe det til dem!

Det omvendte gør sig gældende med personer, der er opvokset i socialt belastede områder. Deres tanker er ofte sporet ind på modgang, begrænsninger, ikke at tro man er noget og at nøjes. Det er netop disse tanker, der gør det så svært at bryde den sociale arv. Det er også derfor positive rollemodeller og mentorer kan hjælpe folk fra disse miljøer. De hjælper dem med at ændre deres tanker til at tingene kan lykkedes – og sørme om det så ikke lige så stille og roligt begynder at lykkedes for nogen – i takt med de begynder at tænke anderledes – og dermed skaber/manifesterer nye muligheder for sig selv.

Mentaltræning af idrætsfolk
Det har længe været kendt, at når idrætsfolk når et vist niveau præstationsmæssigt, så begynder mentaltræning at blive vigtigt.
Det er ikke tilfældigt, at OL atleter bruger en del tid på mentaltræning. Det gør de, fordi det virker! Grunden til det virker, er at vores tanker skaber vores virkelighed og når atleterne målrettet fokuserer på at vinde eller se golfbolden ryge i hul, så giver de energi til, at den virkelighed skal udfolde sig.


Ovenstående er blot eksempler på, at vi selv skaber med vores tanker. Men hvad nu hvis vi kunne bruge samme “magi” bevidst, til at skabe det vi ønsker?

Jamen det kan vi – og denne gamle sandhed er ved at gå op for flere og flere mennesker i disse tider – De begynder selv at skabe deres liv, de realiserer drømme, begiver sig ud i ukendt territorium for at opsøge lykke. De bryder ud af samfundets skoling, der siger: “Få dig en uddannelse, stift en masse gæld og brug resten af dit liv på betale den gæld tilbage via et 8-16 job, 5 dage om ugen”.

Men hvordan manifesterer man så “bevidst”?

Vi manifesterer alle ubevidst, da vi løbende gør os en masse tanker om hvad der er muligt og hvordan vores fremtid ser ud osv. osv. Når vi samtidig knytter følelser til disse tanker – positive som negative – så sætter vi universet i gang med at manifestere til os. Universet skelner desværre ikke mellem positive og negative tanker. I begge tilfælde går universet i gang med at skabe. Det er nu engang bare sådan tingene virker (grundet loven om den frie vilje).

Vi har alle fået denne gave/evne til at skabe, så det er på tide, vi begynder at bruge den bevidst – og til vores fordel. Det vil jeg uddybe, hvordan man gør herunder.
Der findes 7 grundtrin i det at manifestere:

1) Vær bevidst og afklaret omkring hvad det er, du ønsker at manifestere. Universet bliver forvirret, hvis du ikke selv er klar over præcis, hvad det er du ønsker. Eller, hvis du er I tvivl om du egentlig ønsker det.

2) Vær 100% forvisset om at du er værdig til at få, det du ønsker. Vi er her på jorden for at leve, udleve, opleve og ultimativt – lære. Der er rigeligt til os alle, så fordi du får noget, er ikke ens betydende med, at andre skal undvære.

3) Forestil dig det du ønsker, som var det allerede sket. Lev dig ind i situationen og føl det. Altså oplev hvordan det føles allerede at være der, hvor du ønsker at være. Når vi aktiverer følelserne, svarer det billedligt til at skrue op for strømstyrken på “manifesteringsmaskinen”. Vi sætter turbo på.

4) Lad være med at bekymre dig om hvordan det skal manifestere sig.
Der er LANGT, LANGT, LANGT FLERE muligheder tilgænge for os, end dem vi selv kan forestille os. Først bagefter kan vi se, hvor let det kunne gøres. Nye muligheder vil også opstå som følge af vores handlinger, når vi først begynder, at bevæge os mod det vi ønsker at manifestere. Det er lidt ligesom “six degrees of separation”, en teori som går ud på, at der maksimalt er 6 led mellem dig og ethvert andet menneske i verden. På samme måde har universet større muligheder end vi tror, for at manifestere vores ønsker.

5) Selv hvis du oplever, at der ikke sker noget, så vær forvisset om at du allerede er i gang med at manifestere det ønskede. Selv om vi ikke føler vi rykker nærmere det vi ønsker, så er det ikke ens betydende med, at der ikke sker noget. Ofte sker der ting “bag scenen”, som vi ikke bemærker.

6) Vær bevidst om dit ønske – men giv slip på hvordan det skal ske.
Store ting tager typisk længere tid, før de manifesterer sig i vores virkelighed. Mens mindre ting kan manifestere sig ret hurtigt.

7) Når du bliver inspireret til at tage skridt, mod det du ønsker at manifestere, så følg dine indskydelser.
Du er nød til at hjælpe processen på vej. Når universet skaber muligheder for os, så er det meningen, vi skal grib dem. Universet ønsker at se os blomstre –  så lad dig ikke begrænse af frygt. Og hvis du “misser” en mulighed så fortvivl ikke. Der vil komme nye (og måske i ny indpakning) – men DU er nød til at gribe dem.

I perioden lige efter jeg var begyndt at lære om at manifestere, var jeg særligt opmærksom på hvordan tingene manifesterede sig omkring mig – og hvordan jeg selv kunne skabe. Det var særligt de små ting, der var sjove at se manifestere sig. Det kunne eksempelvis være, at jeg tænkte, at det kunne være rart, hvis der var tilbud på en vare – og når jeg så kom i supermarkedet – så var denne type vare på tilbud! Det er ret magiske at opleve den slags. Men man kan også bruge det til større ting. Et eksempel er, når man planlægger ferie. Hvis man fokuserer på alle de fantastiske oplevelser, ferien kan give en og levende forstiller sig det. Ja, så vil Universet gå i gang med at skabe omstændigheder, der kan muliggøre disse oplevelser. Du skal bare gribe dem.

Nu har jeg lært dig, hvordan man manifesterer bevidst. Du kan bruge det til det meste, så det er bare med at komme i gang – og husk, øvelse gør mester. Det hele handler om dine tanker.

Vil du vide mere om hvordan man specifikt manifesterer økonomisk overskud i sit liv? Så har jeg lavet en guide på 16 sider, der netop omhandler dette emne. Guiden indeholder både den spirituelle tilgang men også en lang række konkrete tips og tricks i forbindelse med din daglige hverdagsøkonomi, der hvis de føres ud i livet, sparer dig for op til flere tusinde kroner om året – år efter år. Hvis du bestiller guiden, skulle den således meget gerne tjene sig hjem endog rigtig mange gange alene på baggrund af disse besparelser.

Guiden er baseret på teknikker, der har virket i mit liv og bygger både på spirituel indsigt samt min baggrund som uddannet økonom.

Klik på billedet for at se starten på guiden

Sådan bestilles guiden:

1) Overfør 69kr via MobilePay til 53 63 37 38 (Klaus H) eller lav en bankoverførsel til kontonummer 4280 – 3115329332

2) Send en mail til Spredlyset@gmail.com med overskriften “Bestilling Økonomisk overskud”. I mailen anfører du dit fulde navn og hvordan du har betalt.

Guiden sendes pr mail hurtigst muligt, når din betaling er modtaget.

Du modtager guiden som Pdf-fil. Det vil sige, at du kan læse den på din computer, telefon eller tablet. Du har også mulighed for selv at printe den ud.

Rigtig god fornøjelse


Copyright 2017 | Spredlyset.dk