Hvad er engle og hvad kan man bruge dem til

Hvad er engle og hvad kan man bruge dem til?

Engle er energivæsener med en meget høj og ren energivibration. Deres intentioner er altid af det gode og de er her for at hjælpe os. Der findes mange engle. Ærkeenglene er de mest kendte, men der findes mange, mange flere. De er altid til rådighed for os og kan hjælpe os på mange måder. De er villige til hjælpe os med alt, så længe det er til gavn for os. Intet er for småt eller trivielt. Man kan sige, at hvis det generer os, så er det relevant for dem at hjælpe os. Vi er dog nød til at invitere dem ind i vores liv og bede dem direkte om hjælp, før de kan hjælpe os, da de aldrig vil blande sig i vores frie vilje.

I det øjeblik vi vælger at begynde at fokusere på dem, får de mulighed for at optræde i vores virkelighed. Der er ingen begrænsning for, hvor mange mennesker de kan hjælpe på samme tid, da de eksister i en dimension uden tid og rum.

Kommunikation med engle

Man kan kommunikere med englene via ens tanker. Man behøver blot at tænke på dem, så ved de at der er brug for dem. Det er altså nok at bede dem om hjælp i ens tanker. Generelt bliver ens forbindelse til dem stærkere, des mere man fokuserer på dem og bruger dem.

Alle har en skytsengel, der altid følger en og blandt andet sikrer, at man ikke kommer herfra før planlagt. Men derudover findes der engle, der er specialiserede i mange forskellige områder. Du behøver ikke at vide hvilken engel, der er specialiseret i hvad. De finder dig, når du henvender dig til dem.

Måder englene kan hjælpe en på

De kan være til hjælp på mange måder. Et område hvor de er gode, er at hjælpe med at fremskaffe informationer. Hvis du eksempelvis har bedt dem om hjælp til at tabe dig, så kan det være at de sørger for at du ser en hjemmeside eller falder over en artikel, hvor der netop er den rigtige måde for dig at tabe dig på. Man kan sige, at de skaber hvad andre vil kalde ”heldige omstændigheder” i din hverdag. Det kan også være, at svaret kommer til dig som en tanke. Pludselig får du måske en ide til, hvordan din situation kan løses. Den slags tanker skal man skyde sig at skrive ned, da det kan være tanker, englene har placeret for at hjælpe dig.

En anden måde at få svaret kan være, at du måske pludselig bemærker en specifik linje i noget musik i radioen og netop det er svaret på dit spørgsmål. Det kan også være, du går fobi nogen i supermarkedet og kun lige overhører en enkelt sætning – som så viser sig at rumme svaret, på det du bad om hjælp til. Det handler altså om:

1) At bede om hjælp
2) At være bevidst om hvad man har bedt om hjælp til
3) Og ellers bare være åben for at modtage svaret/hjælpen.

En anden ting mange oplever, når de begynder at bruge englene, er at de får små tegn fra dem som tegn på deres tilstedeværelse og kærlighed. Man begynder eksempelvis at finde hvide fjer og/eller ser og finder hjerter i sin hverdag. Det kan være, at man ser et hjerte eller en engel i skyerne på himlen eller at man bliver opmærksom på, regndråberne på en overflade danner et smukt hjerte.

Englene forlanger intet igen for deres hjælp. Det er en stor fornøjelse for dem at hjælpe os, men de sætter stor pris på et hjertefølt ”tak”.

Lær at få kontakt til og kommunikere med englene

På baggrund af mine oplevelser med englene har jeg udarbejdet en guide, der på en let og overskuelig måde beskriver, hvordan du også kan lære at bruge englene. Guiden har en praktisk tilgang med mange eksempler og giver dig rig mulighed for selv at komme i gang og prøve tingene af.

Du behøver ikke at have baggrundsviden om engle eller have særlige evner inden for det spirituelle/åndelige. Det havde jeg heller ikke selv, da min rejse startede.

Pris 69 kr

Engleguide

Sådan bestiller du via MobilePay eller kontooverførsel:

  • Overfør 69 kr via MobilePay til 53 63 37 38 (Klaus H) eller lav en bankoverførsel til kontonummer 4280 – 3115329332
  •  Send en mail til Spredlyset@gmail.com med overskriften “Bestilling engleguide”. I mailen anfører du dit fulde navn og hvordan du har betalt.

     

Sådan bestiller du med kortbetaling/PayPal:

  • Tryk her og følg trinene.

I begge tilfælde modtager du guiden som Pdf-fil. Det vil sige, at du kan læse den på din computer, telefon eller tablet. Du har også mulighed for selv at printe den ud.

Rigtig god fornøjelse

Læsernes oplevelser


En læser skriver:
“Kiggede på min fitness tracker kl 10.00 og tænkte instinktivt, at der var tale om et budskab/engletal. Kiggede herefter på telefonen, uden at tænke nærmere over det, hvor klokken var 10.00 og der stod 10. December.”

Hun slog engletallet 10 op, der rummer et budskab fra englene om:

– At man er på rette vej i livet.
– En opfordring til at man bevæger sig fremad og følger sit kald.
– Et budskab om at man er støttet af englene og ikke skal lade sig bremse af frygt.
– Et budskab om at fremtidig succes og personlig tilfredsstillelse venter.

Budskabet gav ekstra mening, da hun på det tidspunkt gik med tanker om at starte op som selvstædig.

Det var et budskab fra englene, om at hendes ide om at blive selvstændig var rigtig og at de bakkede hende fuldt op.

En anden læser beretter:
Efter at have læst guiden snakkede hun med en ven. De snakkede om engle og hun forsøgte at overbevise sin ven om, at engle fandtes. I det samme falder hendes blik på et lille hjerte, der er tegnet i bunden af en plakat. Hun kommer straks i tanke om, at hjerter er en almindelig måde, englene viser deres tilstedeværelse. Det gjorde indtryk på hende.

Mine egne oplevelser med englene

Mine oplevelser med englene startede i forbindelse med en voldsom personlig krise udløst af stress. På et tidspunkt var jeg så langt ned, at jeg i tankerne sagde: ”Så hjælp mig dog!” henvendt mod det åndelige. Det var sådan lidt et vredesudbrud og i generel frustration over mit liv på det tidspunkt. Jeg havde virkelig svært ved at se lyspunkterne og kunne ikke rigtig se mig ud af den situation, jeg var havnet i.

Jeg var egentlig ikke helt klar over, hvem min vrede tanke var henvendt til. Jeg har dog altid haft en fornemmelse af, der var en form for hjælp i det åndelige tilgængelig for os.

Den tanke/henvendelse, fandt jeg senere ud af, var ret afgørende. Det der skete i tiden efter var, at jeg begyndte at modtage modtage hjælp fra det åndelige. Med tiden fandt jeg ud af, at det var engle, der hjalp mig. Det var i starten en ret vild erkendelse og jeg var ret forundret over de ting, jeg oplevede. I den forbindelse skal det siges, at jeg ikke tidligere har haft nævneværdige åndelige oplevelser.

Blev guidet ud af krisen
Den måde jeg blev guidet på startede med, at jeg begyndte at drømme utroligt meget. Drømme med klare budskaber relateret til min livssituation og hvordan jeg kunne takle den. Jeg begyndte også at se og få tegn i min hverdag på englenes tilstedeværelse.

Kommunikationen udviklede sig og blev mere og mere sofistikeret og på et tidspunkt, hvor jeg brokkede mig over, at jeg ikke altid forstod budskaberne i drømmene, ændrede kommunikationen sig, så jeg begyndte at modtage engletal. Engletal der kunne slås op og med længere budskaber bag. De kunne både indgå i drømme, men det skete også ofte, at det samme tal blev ved med at optræde i min hverdag, indtil jeg forstod, at der var et budskab til mig. Jeg fandt også ud af, at jeg kunne kommunikere med englene under meditation.

I dag
Den dag i dag har jeg det godt igen og har lagt mit liv om. Mange af de forholdsvis store ændringer, jeg har foretaget, har været inspireret af englene. De har også hjulpet og svaret mig bekræftende, når jeg har spurgt: ”Er det virkelig en god ide at lave denne og denne store ændring i mit liv?”. Englene har således været mine tro følgesvende i en svær periode af mit liv – men også en periode hvor jeg oplevede stor personlig og spirituel udvikling.

Selvom jeg har det godt igen, er englene stadig en del af mit liv og de hjælper fortsat, når jeg beder om det og er flinke til at komme med deres perspektiv på problemstillinger. Som de siger: ”De er altid ved min side – jeg skal bare spørge”.

I dag bruger jeg dem også en del til dagligdags ting, hvilket er helt okay med dem. For at tage et meget jordnært eksempel, bad jeg dem om hjælp til at anskaffe en plæneklipper, da jeg flyttede. Det løste de så meget praktisk, ved at den forrige ejer af huset lod deres plæneklipper stå til mig!

Den slags “tilsyneladende held” sker gang på gang, når man begynder at bruge englene. Der er mange, der syntes jeg er utrolig heldig. Jeg ved, at der stikker lidt mere under 🙂

Tak til englene

Spørgsmål og svar om engle


Hvis engle findes, hvorfor ser, hører og mærker vi så ikke mere til dem?
Vi sat på denne jord for at udvikle os og opleve på egen hånd. Englene ønsker ikke at overtage styringen med vores liv, derfor holder de sig diskret i baggrund det meste af tiden, indtil vi anmoder om deres hjælp.

I nogle situationer vil vi dog få hjælp fra engle, uden vi har spurgt, og oftest uden vores viden. Englene søger eksempelvis for, at vigtige hændelser i vores liv sker, som har afgørende betydning for vores videre livsforløb. Det kan eksempelvis være, de sørger for, at du slår blikket ned på benzinmåleren og således får tanket i tiden, hvilket måske er nødvendigt for, at du når til et møde, som vil være afgørende for, at du senere møder din kommende mand.

Englene er mestre i at hjælpe os på diskrete måder, som vi måske slet ikke bemærker eller slår hen som heldige sammenfald eller tilfældigheder.

Selvom englene ikke ønsker at træffe beslutninger for os, så vil de meget gerne dele deres højere perspektiv med os, så vi selv bliver i stand til at træffe gunstige beslutninger, som bringer os derhen i livet, hvor vi ønsker at være.

Hvor kommer engle fra?
Engle blev skabt som noget af det første ved Universets skabelse. De er det højeste guddommeliges hjælpende hånd. Man kan sige, at de søger for alt det praktiske. De overser al udvikling og står til rådighed for alle, der måtte ønske deres hjælp. Deres kærlighed til menneskene er stor, ren og ubetinget. Den kan bedst sammenlignes med en mors kærlighed til sit barn. Derfor kan vi heller ikke udføre handlinger, der får englene til at elske os mindre. Ligesom et spædbarn heller ikke kan gøre noget, der vil få dets moder til at elske det mindre.

Guide: Lær at bruge dine engle


Engleguide

Sådan bestiller du via MobilePay eller kontooverførsel:

  • Overfør 69 kr via MobilePay til 53 63 37 38 (Klaus H) eller lav en bankoverførsel til kontonummer 4280 – 3115329332
  •  Send en mail til Spredlyset@gmail.com med overskriften “Bestilling engleguide”. I mailen anfører du dit fulde navn og hvordan du har betalt.

     

Sådan bestiller du med kortbetaling/PayPal:

  • Tryk her og følg trinene.

 

 ‘

I begge tilfælde modtager du guiden som Pdf-fil. Det vil sige, at du kan læse den på din computer, telefon eller tablet. Du har også mulighed for selv at printe den ud.

God fornøjelse
Go’

Copyright 2021 | Spredlyset.dk