reinkarnere som dyr

Kan man reinkarnere som et dyr?

Når man forholder sig til det spørgsmål, skal man huske, at vi reinkarnerer på jorden for at udvikle vores sjæl. Som udgangspunkt vil det ikke være specielt udviklende for en “menneskesjæl” at reinkarner som eksempelvis en hund. Selvom hunde er forholdsvis udviklede, opfatte følelser osv., så ligger deres bevidsthedsniveau langt under vores.

Det er min opfattelse, at eksempelvis hunde, katte, heste og delfiner – overordnet set – har deres egen udviklingsbane og at deres sjæl tilhører en større fællessjæl for dyr. Når det er sagt, så skal man absolut ikke se ned på dyrene af den grund. Kæledyr som hunde, katte, heste mv. tjener en vigtig rolle for os, når de vælger at påtage sig liv, hvor de indgår i relationer med os. Katte eksempelvis er enestående skabninger og eksperter i at vise os hvordan man eksisterer i perfekt balance med sig selv og universet. Prøv blot at betragte en kat, der ligger på sofaen og nyder det. Kæledyr fungerer derudover som healere for os og er med til at løfte vores energivibration med deres nærvær. Hvis du har prøvet at have en spindende kat liggende på skødet, så ved du, hvad jeg taler om.

Selvom jeg ikke mener, vi almindeligvis vil vælge at reinkarnerer som dyr (der er altid udtagelser!), så er det stadig muligt for vores sjæl at opleve dyrets perspektiv. Når vi eksisterer på sjæleniveau mellem de jordiske liv, har vi mulighed for at opleve alle perspektiver. Derfor vil vi fra sjælestadiet kunne opleve, hvordan det føles eksempelvis at være en hund, hvis vi ønsker det. Det vil faktisk også være muligt at opleve, hvordan det føles at være en sten, med dens meget tætte og jordbundne energi.

Relateret indhold:
1. Reinkarnation og sjælen

2. Hvad er din krops energivibration og hvilken betydning har det?
3. Hvordan hæver jeg min energivibration?
Tilbage til blog

No Comments

Leave a Comment