Lær at lægge englekort

Hvad er englekort? Lær at lægge englekort

Har du tænkt over hvad englekort er og hvordan de virker?

Englekort er et redskab der benyttes til at formidle indsigt og vejledning fra de højere dimensioner. De kan eksempelvis bruges til at få svar på spørgsmål i relation til kærlighed eller større beslutninger i ens liv.

Et sæt englekort består typisk af 44 kort. Hvert kort rummer almindeligvis en kunstfærdigt udført illustration samt et tekstbudskab. På baggrund af illustrationen og teksten vil man være i stand til at udlede budskaber, der kan vejlede en i livet eller i relation til specifikke spørgsmål.

Englekort kan sammenlignes med tarotkort. Energien i englekort er dog lettere end tarot. Derudover rummer englekort fortrinsvis positive budskaber. Eksempelvis findes det fra tarot så berygtede kort “døden” ikke. Det betyder dog ikke, at englekort udelukkende rummer “happy-happy-budskaber”. Men budskaberne vil være positivt vinklede, således at de løfter og hjælper en. Englekort er derfor et positivt og sikkert valg, hvis man gerne vil i gang med orakelkort. Samtidig er englekort lettere at gå til og lære at bruge end tarotkort, der kræver større baggrundsviden.

Hvordan virker englekort?

Englekort virker dels via “The law of attraction”. Det betyder at svarene på kortene vibrerer energimæssigt med en vis frekvens og det samme gør spørgsmålene, vi stiller kortene. Derfor skal man heller ikke bekymre sig om, man har trukket et forkert kort. Det er klart min erfaring, at det gør man ikke. Derudover er englekort også en kommunikationskanal for englene omkring os. Engle er utroligt stærke, kærlige og indsigtsfulde lysvæsener, som kun vil os det bedste. De kan hjælpe os på mange måder, hvis vi blot beder dem om det. Når vi bruger englekort, giver vi dem indirekte tilladelse til at hjælpe os via kortene.

Englekort kan også bruges som et redskab til at udvikle ens clairvoyante evner. Jo dygtigere man bliver til at arbejde med kortene, jo mere avancerede og dybe budskaber vil man blive i stand til at formidle via kortene. Englekort kan derfor være en god måde til at komme i gang med at udvikle sine evner.

Man kan både lægge englekort for sig selv og for andre. Begge dele kan være utrolig berigende og inspirerende.

Hvordan lægger man englekort?

Man kan lægge englekort på flere måder. Hvis du ønsker svar på et specifikt specifikt spørgsmål, så hav spørgsmålet i tankerne, mens du blander kortene. Det er også ok at sige spørgsmålet højt, men det er ikke nødvendigt, da kortene matcher ens intention. Man kan herefter blande kortenene til et eller flere kort falder ud af bunken af sig selv.

En anden metode er at blande kortene, indtil man får en følelse af, at det er nu jeg skal stoppe med at blande. Herefter trækker man et eller flere kort fra bunken. Lyt til din intuition for at få antallet af kort. En helt tredje metode er at sprede kortene ud på et bord og så vælge de kort, man bliver tiltrukket af. I alle tilfælde vil kortene man trækker rumme svar på ens spørgsmål.

Hvis man ikke stiller et spørgsmål, men blot trækker kort, så vil englene vælge de kort, som er mest relevante for en i den givne situation. Det er også en rigtig meningsfyldt måde at trække kort på.

Tolkning af kortene

Når man har trukket kortene, skal man i gang med at tolke på dem. De fleste kort vil rumme simple tekstbudskaber, som kan give forholdsvis direkte svar og råd. Den dygtige kortlæser vil dog være i stand til at udlede langt dybere budskaber end blot det, der står på kortene.

Den dygtige kortlæser vil blandt andet være i stand til at lave “intuitive tolkninger” af kortene. Det er her englekortene rigtig kommer til sin ret og hvor englene får mulighed for at kommunikere mere direkte med en. Jo mere man øver sig og jo mere man lærer om sine englekort, jo bedre vil man blive til at formidle englenes budskaber. Det er utroligt magisk at opleve, når englene kommunikerer med en via kortene.

Lær at lægge englekort for dig selv og andre

Kunne du godt tænkte dig at lære at lægge englekort for dig selv og andre? Så har jeg har udarbejde en guide, som er smæk fyldt med tips og tricks, så du får en masse viden om, hvordan man lægger englekort.

Du lærer både hvordan du kommer i gang – helt fra bunden – men også de mere avancerede teknikker, så du lærer at lave dybe læsninger. Du bliver rådgivet omkring hvilke kort der er gode, hvis man er helt ny + sparring i hvordan du finder kort, som matcher dig som person og sjæl. Altså de kort som du vil have særlig succes ved at arbejde med.

Du får indsigt i englenes måde at arbejde på. Hvordan man stiller spørgsmål til kortene og englene – og modtager svar. Råd til hvordan du kan forberede dig inden en session. Hvordan du forbinder dig med englene. Hvordan du kan bruge krystaller, når du lægger englekort og hvordan du finder de rette krystaller for dig.

Guiden giver dig også indsigt i hvordan du lægger forskellige typer oplæg efter skabelon + hvordan du laver dine egne oplæg. Med egne oplæg bliver mulighederne med englekort nærmest ubegrænsede.

Guiden berører det at forudsige fremtiden med kortene. Etik og moral i forbindelse med kortlægning. At tolke for andre versus for en selv. Vigtigt information i forbindelse med det at formidle budskaber til klienter. Tips og tricks til at blive en god kortlæser. Hvad man IKKE bør gøre. Hvad man gør, hvis et kort ikke giver mening. Omvendte kort. Rækkefølgen af kortene. Sammenhæng mellem kortene osv. osv.

Guiden er inddelt i 42 mindre afsnit, så det er let og overskueligt at gå til. Efter hvert af de større kapitaler er der en opsummering, så du altid let kan slå op og få genopfrisket det du har lært.

Du vil med denne guide blive klædt rigtig godt på til at lægge englekort for både dig selv og klienter.

Hvad er min baggrund for at lave denne guide? Engle kom ind i mit liv for en årrække siden, hvor jeg lærte at kommunikere med dem på forskellig vis. Først uden englekort men senere hen også via englekort. Jeg har gennem tiden lagt rigtig mange englekort, både for mig selv og for klienter.

Derudover har jeg taget kurser i kortlægning hos både Doreen Virtue, Kyle Gray og Colette Baron-Reid. Derfor får du ikke bare min erfaring men også erfaring fra 3 af de mest anerkendte personer inden for kortlægning og engle. Jeg har samlet det hele sammen i denne praktiske guide, så du selv – i ro og mag – kan lære det hele.

I øjeblikket er prisen kraftigt reduceret pga. tiden med inflation. Det gør at du for en lav pris har mulighed for at komme i gang og kan skabe en lille sideindtægt ved at hjælpe andre via kortlægning.

Sådan bestilles guiden:

  • Overfør 129kr 169kr (tidsbegrænset tilbud pga. inflationstider) med MobilePay til 53 63 37 38 (Klaus Hermansen) eller lav en bankoverførsel til 4280-3115329332
  • Send en mail til Spredlyset@gmail.com med overskriften ”Englekort”. Skriv i mailen hvordan du har betalt + dit fulde navn.

Du modtager guiden med e-mail som pdf-fil. Det vil sige, du kan læse den på din Smartphone, PC eller tablet. Du kan naturligvis også selv printe den ud. Vær dog opmærksom på at guiden kun er til personligt brug.

Rigtig god fornøjelse
Klaus Hermansen