Åndelige guider

Hvad er åndelige guider?

Alle mennesker har mindst en, men oftest flere, åndelige guider eller vejleder, som følger os i det fysiske liv. Vores primære guide vil være på et højere udviklingsniveau end os selv og have inkarneret mange gange og således have stor erfaring med det jordiske liv. Som primær guide er man nød til selv at have oplevet situationerne og følelserne i det fysiske for at kunne sætte sig i vores sted.

Det er forskelligt hvordan guiderne vælger at påtage sig rollen som guide. Nogen assisterer mere aktivt end andre. Problemet opstår, hvis de hjælper os for meget og løser alle problemerne for os, da vi dermed måske ikke lærer af situationerne og er nød til at gennemgå dem igen.

Et afdødt familiemedlem kan godt vælge at assistere som guide efter sin fysiske død. Man kan altså godt have flere guider og de træder til og fra i takt med at man udvikler sig og får behov for assistance inden for nye områder. Et eksempel kunne være at man begynder at arbejde med healing eller clairvoyance og derfor får tildelt en guide, der er særlig dygtigt inden for dette område.

Guiderne udvikler sig også åndeligt ved at påtage sig opgaven som guide. Guider kan godt komme fra andre steder i universet for at hjælpe og assistere os. Det er vigtigt at understrege at skytsengle og guider er to forskellige ting. Det de dog har til fælles er, at de begge står til vores rådighed for at hjælpe os. Begge ser det også som et mål at hjælpe os til at hjælpe os selv og det gøres på fineste vis, hvis de kan lære os at lytte til vores egen sjæl. Ingen af dem ønsker heller at fortælle os hvad vi skal eller bør gøre. Det er kun vores sjæl, der vil give den slags feedback og som vi med stor fordel kan lytte til.

Relateret indhold:
1. Hvem er min skytsengel?
2. Hvad er engle og hvad kan man bruge dem til?
Tilbage til blog