Kontakt

Hvem er jeg, hvorfor skriver jeg om alle disse emner og hvor kommer min viden fra?

Jeg hedder Klaus Hermansen og har altid haft en stor interesse for det spirituelle. En af mine livsmissioner er at udbrede højkvalitetsviden, for på den måde at være med til at løfte folks bevidsthedsniveau og dermed hæve jordens vibration.

Lige siden jeg var helt lille, har jeg suget al information om spirituelle emner til mig. Det betyder, at jeg i tidens løb har akkumuleret utrolig meget viden på området. Derudover har altid haft en stor nysgerrighed på at vide, hvordan alting hang sammen. I mine unge år var jeg derfor også forbi Danmarks Tekniske Universitet for at læse ”Teknisk Fysik”. En form for forskeruddannelse. Jeg endte dog med en universitetsgrad inden for økonomi i stedet. Min store interesse for at forstå verden omkring mig og særligt den åndelige dimension holdt dog ved.

For efterhånden lang tid siden oplevede jeg så en ”spirituel opvågning”, der blandt andet betød, at jeg lærte at kommunikere med engle og min sjæl. Denne kontakt trækker jeg ligeledes på, når jeg skriver artikler. Samtidig har jeg taget kursus i kanalisering. Kort fortalt betyder det, at man lærer at hente information ned ”oppefra”. Sidst er jeg uddannet Reikihealer.

Min sjælsmæssige baggrund for at yde dette arbejde, vil nogle måske finde interessant. Det jeg har lært under regression mv., er, at min sjæl er ekstremt gammel og dermed rummer meget visdom. Den visdom/viden har jeg mulighed for at trække på, når jeg skriver, hvis jeg formår at forbinde mig til denne. I denne forbindelse vil jeg gerne gøre opmærksom på, at jeg ikke ser mig selv som bedre end andre, blot fordi jeg har en gammel sjæl. Vi er alle guddommelige skabninger, der står hvert vores sted i vores udvikling. Intet er bedre end andet.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du skrive en mail til spredlyset@gmail.com
Du er også velkommen til at tage et kig på de sessioner jeg udbyder. Dem finder du her https://spredlyset.dk/sessioner/

Sidst vil jeg jeg gerne gøre opmærksom på, at artiklerne på denne side naturligvis repræsenter mit perspektiv. Jeg gør mit bedste, for at den viden der indgår, er af højest mulig kvalitet. Men jeg kan naturligvis ikke garanter, at alt er 100% korrekt. Den type viden der indgår på denne siden, er ikke en eksakt videnskab. Samtidig vil vi mennesker, så længe vi er i menneskekroppen, kun kunne begribe en lille del af universets storslåede konstruktion.

links