Hvad er sjælekontrakter

Hvad er sjælekontrakter?

Inden man reinkarnerer vil man have indgået sjælekontrakter med de personer/sjæle, som man kommer til at dele vigtige begivenheder med i sit liv. Det kan både være positive og ”negative begivenheder”. Her skal man huske, at selv i negative begivenheder kan der ligge stor læring, der kan udvikle en meget både i dette liv og på sjæleniveau. Af den grund er jeg ikke så meget for at bruge ordet ”negative begivenheder”, men i situationen vil de måske opleves som ubehagelige og negative for os.

Hvis man kommer ud for en negativ hændelse eller overgreb i sit liv, er det således ikke utænkeligt, at man på forhånd har aftalt at den anden person skulle udføre denne handling. Formålet kunne eksempelvis være at igangsætte en større udvikling, som i sidste ende er til gavn for en.

Det kan også være man aftaler at mødes på et bestemt tidspunkt i livet for at samarbejde om et specifikt projekt eller for at udvikle sig sammen i en periode. Et møde kan også have til formål at forløse en karmisk relation. Sjælekontrakter kan selvfølgelig også indebære, at man danner par i en periode eller for livet, med den læring der ligger i det.

Sjælekontrakter indgås ofte af sjæle inden for samme sjælegruppe eller sjælefamilie.

Relateret indhold:
1. Reinkarnation og sjælen
2. Hvad sker der når man dør?
Tilbage til blog

No Comments

Leave a Comment