Engletal

Hvis du ofte oplever at støde på det samme tal i din hverdag, er det sandsynligvis englene, der gerne vil igennem med et budskab til dig.

 Tallet kunne eksempelvis være 456, fordi du bliver ved med at vågne præcis kl 4.56 uden grund eller at du hver dag “tilfældigt” ser på klokken, når den er 14.44.  Det kan også være, at der indgår et tal i en drøm, du har drømt. En anden mulighed er, at et tal bare bliver ved med at forfølge dig alle steder og du til sidst begynder at undre dig over, hvad det betyder.

På denne side http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.dk/p/index-numbers.html findes en komplet oversigt over engletallenes betydning fra 0 til 2700. Siden er på engelsk, men til gengæld rummer den beskeder for samtlige tal, mens de danske sider kun indeholder generelle beskrivelser af tallene. Jeg vil derfor klart anbefale, at man bruger ovenstående side.

Det man vil opleve, hvis man begynder at lægge mærke til tallene og slår dem op er, at englene måske begynder at præsentere en for nye tal og på den måde er kommunikationen etableret. Englene kan foruden engletal også kommunikere med os på en lang række andre måder. Det kan du læse mere om >>her<<  eller klik på billedet herunder.

kontakt-engleneRelateret indhold:
1. Hvad er engle og hvad kan man bruge dem til?
2. Hvad er englekort? Lær at lægge englekort
3. 111, 222, 333, 444, 555 – Gentagne talrækker, hvad betyder de?

4. Hvem er min skytsengel?
5. Få et personligt budskab fra englene
Tilbage til blog