Ærkeenglen Michael

Ærkeenglen Michael. Hvem er han og hvordan bruger du ham?

Hvem er Ærkeenglen Michael?

Ærkeenglen Michael er anset som en af de store beskyttere af Jorden og har været det siden jordens begyndelse. Han er både beskytter af menneskene og jorden som helhed. Derudover overser han skytsenglene, som er tilknyttet de enkelte mennesker.

Hans navn betyder: “Ham som er som Gud”

Han er også kendt under navnene: Mikail, Mikhael, Mikhail, Saint Michael, Sabbathier og Beshter.

Der findes mange forskellige ærkeengle, men jeg har valgt at skrive en artikel om Ærkeenglen Michael, da han er en af de ærkeengle, jeg selv bruger allermest. Han utrolig brugbar i mange sammenhænge. Det vil du erfare, når jeg efterfølgende gemmegår alle måder han kan hjælpe os på.

Hvordan genkender man Ærkeenglen Michael?

Han er let at genkende med sit store sværd og er ofte afbilledet som en muskuløs atletisk engel med et kraftfuldt ansigtsudtryk. Han er ofte associeret med farverne blå, lilla og til tider hvid. På mange afbildninger bærer han ligeledes et skjold.

Hvad kan Ærkeenglen Michael bruges til?

Ærkeenglen Michael kan bruges til en lang række formål og han kan kategoriseres som en af de mere alsidige ærkeengle. Nedenfor har jeg listet nogle af de områder, hvor han er særligt nyttig. Listen er ikke udtømmende og du bør ikke begrænse dig til disse. Hvis du føler dig tilskyndet til at bruge ham til et specifikt formål, så bør du absolut gøre det.

Han kan bl.a. hjælpe med følgende:

– Åndelig/spirituel beskyttelse.
– Generel beskyttelse.
– Beskyttelse af hus, køretøjer eller ejendele.
– Beskyttelse under transport.
– Bryde forskellige typer energetiske bånd.
– Arbejde med kontrakter indgået i tidligere liv.
– Beskytte og rense din energi.
– Booste dit mod, selvtillid, indre styrke og determination.
– Hjælpe med at overkomme udfordrende livsomstændigheder.
– Hjælpe ved uønsket åndelig aktivitet. Sende sjæle over i lyset.

Hvordan påkalder man Ærkeenglen Michael?

Inden jeg går i detaljer med hvordan, man bruger ham til forskellige formål, så lad os se på hvordan man påkalder hans assistance. Det er faktisk ret nemt. Men det er alligevel vigtigt at kende lidt til processen.

Som med alle andre engle, kan vi kontakte ham via vores tanker. Man kan eksempelvis sige følgende i tankerne:

“Tak Ærkeengel Michael fordi du hjælper mig med _____”

eller

“Kære Ærkeengel Michael, jeg beder dig om at hjælpe mig med _____”

Nogle finder det mere kraftfuldt at bruge den første formulering, hvilket kan give mening, da den er formuleret som, at det allerede sker. Hvis du er bekendt med principperne om manifestation, kan du sikkert relatere til det. Men begge formuleringer virker meget fint.

Måden, vi beder om assistance, er ikke så vigtig. Det vigtige er at vi gør det. Dette er vigtigt, fordi hvis vi ikke gør det, må englene ikke må hjælpe os grundet loven om den frie vilje.

Husk at sige tak for hjælpen ligesom du ville gøre, hvis du havde fået hjælp af enhver anden person. 

10 Områder hvor Ærkeenglen Michael kan hjælpe:

I det efterfølgende vil jeg kigge nærmere på de forskellige områder, hvor ærkeenglen Michael er kendt for at hjælpe.

1. Åndelig/spirituel beskyttelse

Michael er meget egnet til at beskytte mod lavere energier, negative ånder og deslige. Hvis du på noget tidspunkt føler frygt eller negativ energi i forhold til ånder, kan du bede ham om hans beskyttelse.

Jeg vågnede på et tidspunkt en nat og havde en mærkelig følelse af frygt. Som jeg husker det, havde jeg en fornemmelse af en form for tilstedeværelse i rummet. Jeg er ikke 100% sikker på om det var min fantasi eller om der faktisk var noget. Men følelsen var meget håndgribelig.

Siden det er så dybt forankret i mig at bruge Michael som beskytter, sagde jeg følgende i mine tanker:

“Kære Ærkeenegel Michael, jeg beder om din beskyttelse, tak”

Det næste husker jeg helt klart. Jeg lå stadig i mørket i min seng, da jeg bemærker en kæmpe engel på min væg. Det var lyset udenfor, der formede den som en lyskegle. Det var noget overraskende at se det, lige efter jeg havde bedt om hans beskyttelse. Men det føltes godt. Snart efter faldt jeg i søvn igen.

For mig demonstrerede oplevelsen to ting:

1. Han ville vise mig: “Ja, jeg er her. Du skal ikke bekymre dig”
2. Han ville vise mig, at selvom det måske var en lille ting, så troppede han op og viste sin lette tilgængelighed for os mennesker.

Jeg hører også fra andre, at han absolut ikke er en sky engel. Det er ikke usædvanligt, at han giver os tegn på hans tilstedeværelse, som han gjorde med mig.

2. Brug af Ærkeenglen Michael til generel beskyttelse

På et hvilket som helst tidspunkt vi måtte føle fare, kan vi påkalde os hans beskyttelse. Det kan være, vi finder os selv gående i en mørk utryg gade. Vi kan påkalde ham så simpelt som dette:

“Kære Ærkeengel Michael, jeg beder dig om at beskytte mig til jeg er trygt hjemme. Tak”

Det skal selvfølgelig ikke være en undskyldning for, at vi påtager os unødvendig fare. Men vi kan ende i situationer, vi ikke planlagde efter.

3. Beskyttelse af hus, køretøjer eller ejendele

På samme både som Ærkeenglen Michael kan beskytte os, kan han også beskytte vores hus, køretøjer eller andre ejendele.

Jeg brugte ham på denne måde for nyligt, da jeg var nødt til at efterlade min bagage i receptionen på et hotel. Jeg forventede ikke, at der ville ske noget. Men det ville være et stort problem, hvis der gjorde, da min pc var i tasken. Jeg bad derfor Michael om at passe på bagagen, mens vi var væk. Bagage var naturligvis urørt, da vi kom tilbage.

4. Beskyttelse under transport

Når du kører i din bil eller andet køretøj, kan du bede Ærkeenglen Michael beskytte dig. Han kan så sørge for, at du når sikkert frem. Ved at bed ham om beskyttelse giver du ham tilladelse til at gribe ind, hvis en farlig situation er ved at opstå.

Vær klar til at lytte til hans guidance. Det kan komme som en klar stemme i hovedet eller som intuitive fornemmelser af, hvad der skal gøres for at undgå en fare. Men han kan gribe in på mange måder. Eksempelvis kan han forsinke dig et par sekunder, som så betyder, at du ikke bliver ramt af den modgående bil.

Sidst jeg selv brugte Michael på denne måde, var da befandt mig i en taxa i udlandet. Den kørte alt for hurtigt på en usikker bjergvej og havde ingen sikkerhedsseler. I situationer som denne er det rart at vide, man er beskyttet!

5. Bryde forskellige typer energetiske bånd med Ærkeenglen Michael

Bryde energetiske bånd


Ærkeenglen Michael er klart den engel man skal gå til, hvis man vil have hjælp til at bryde energetiske bånd og tilknytninger. Det kan være til personer, situationer eller andet.

Måske du har haft en dyb og intents kærlighedsrelation, men nu er forholdet kommet til sin afslutning. Efter at have været gennem alle processerne der er nødvendige for at give slip på nogen, føler du stadig, det er vanskeligt at give slip på personen. Samtidig føler du, det blokerer dig og forhindrer dig i at komme videre. Her vil det være oplagt at bede Michael hjælpe med at bryde de energetisk bånd. Det kan gøres som følger:

Visualiser dig selv og partneren overfor hinanden. Ret opmærksomheden mod de energetiske bånd der forbinder jer. Bed Ærkeenglen Michael om at sætte jer begge fri og klippe de energetiske bånd.

Du kan bede om at få lov til at bruge hans kraftfulde sværd til at cutte båndene. Det er min erfaring, at han gavmildt udlåner det. Jeg har flere gange oplevet at sværdet er blevet rakt frem til mig, når jeg havde brug for det. I så fald kan du visualisere, hvordan du let skærer båndene over med sværdet.

På samme måde kan du bruge Michael i relation til andre situationer, du har brug for at give slip på. Find dine egen måde at visualisere det på og bed Michael assistere med processen. Følg din intuition.

6. Arbejde med kontrakter indgået i tidligere liv

Ærkeenglen Michael - Løfter fra tidligere liv

På samme måde som vi kan cutte bånd til personer og situationer i dette liv, kan tidligere liv også påvirke os. Personligt blev jeg opmærksom på, at mit liv var påvirket af en ed aflagt i et tidligere liv. Edden gjorde det vanskeligt at forme meningsfyldte længerevarende forhold.

Under meditation fandt jeg ud af jeg havde afgivet løftet at elske en person “for evigt”. I det tidligere liv havde vi elsket hinanden meget højt og vi ønskede ikke, at det skulle stoppe. Derfor havde vi afgivet det løfte. Problemet med “for evigt” er at det faktisk betyder for evigt. Løfter som dette opbevares i de Akashiske arkiver og vil fortsætte med at have effekt. Dette løfte tjente mig indlysende ikke længere.

Med hjælp fra Michael, og gennem visualisering, var jeg i stand til at sætte mig selv fri fra dette løfte. I tiden efter indgik jeg i et længerevarende forhold, der varede længere end nogen af de foregående.

7. Beskytte og rense din energi

Ærkeenglen Michael kan beskytte din energi

Nogen personer er meget følsomme overfor andres energi. Det kan påvirke deres humør og energi i en grad der er klart uhensigtsmæssig. Her kan du bede ærkeenglen Michael om at beskytte dig mod uønsket energi/påvirkning. Han vil så træde til at beskytte din energi med hans skjold.

Hvis du allerede er blevet påvirket af andres energi, kan du også bruge ham til at rense din energi. Det kunne eksempelvis være efter en fest eller lignende med mange mennesker forsamlet.

Igen, det er let at påkalde ham og det kunne ske således:

“Ærkeengel Michael, jeg beder dig rense min energi. Tak”

Hvis du er en meget sensitiv person, kan du måske føle en prikkende fornemmelse, mens han renser din energi.

I relation til at rense energi er det også nyttigt at kende til Den Violette Flamme, som er en meget stærk rensende energi. Hvis du forstår engelsk, kan du læse en artikel om den Violette flamme her.

8. Booste dit mod, selvtillid, indre styrke og determination

Ærkeenglen Michael kan styrke dit Mod

Du kan bruge Michael til at booste ovennævnte egenskaber. Det kan være nyttigt i situationer hvor du har brug for en eller flere af de nævnte egenskaber. Måske skal du afholde en vigtig præsentation eller holde tale for en større gruppe mennesker. Begge dele kan være frygtindgydende og man kan med fordel påkalde Michaels støtte. Det kan gøres så simpelt som nedenfor:

“Kære Michael, jeg beder dig give mig styrke, mod og selvtillid til at holde denne præsentation. Tak”

Han vil med det samme skride til handling. Nogen gange kan man rent faktisk føle hans tilstedeværelse. Om du kan mærke det eller ej, så vær forvisset om at han er ved din side og støtter dig.

9. Hjælpe med at overkomme Udfordrende Livsomstændigheder

Ærkeenglen Michael - Hjælp til udfordrende livsomstændigheder

De fleste af os vil fra tid til anden møde udfordrende omstændigheder i livet, der kan kræve alt vores mod og styrke at overkomme. Selvom Ærkeengle Michael er mægtig, kan han ikke løse alle vores udfordringer. Nogle udfordringer og situationer tjener vores højeste gode og indeholder vigtig læring vi har brug for, for at vokse både som menneske og på sjæleplan.

Det skal dog ikke afholde os fra at række ud til ham. Han vil stadig have mulighed for at støtte os og sørge for at udfaldet af situationerne tjener os. En måde at påkalde ham kunne være:

Kære Ærkeengel Michael, jeg beder dig hjælpe mig med på den bedst mulige måde at overkomme de nuværende udfordringer i mit liv. Tak”

10. Hjælpe ved uønsket Åndelig aktivitet. Sende sjæle over i lyset

Afdøde kan blive fanget mellem den fysiske verden og de højere dimensioner hvor sjælene er, når de ikke er inkarneret. Det kan ske, hvis en afdøde var meget knyttet til et sted, har uafklarede forhold eller hvis døden indtrådte meget pludseligt. Denne typer “ånder” kan være meget forstyrrende og skabe utryghed.

Ærkeenglen Michael bliver ofte brugt af personer, der arbejder professionelt med at fjerne uønsket åndelig aktivitet.

Om brug af Ærkeengle og engle generelt

Det leder os videre til en anden pointe. Nogen betragter ærkeengle som noget meget specielt siden de er lidt mere kendte. Det bør dog absolut ikke afholde os fra at kontakte og bruge dem. Her skal vi huske, at engle eksisterer i den ikke fysiske dimension. En dimension uden tid og rum. Derved er de i stand til at hjælpe et ubegrænset antal mennesker på samme tid. De værdsætter meget, når vi rækker ud til dem og bruger dem. Når vi gør det, bevæger vi os nemlig i en positiv retning. Øget bevidsthed omkring engle og brugen af dem er nemlig med til at øge bevidsthedsniveauet på jorden generelt.

Relateret indhold:
Hvad er engle og hvad kan man bruge dem til?
– Hvad er englekort? Lær at lægge englekort

Tilbage til artikeloversigt

Copyright 2021 | Spredlyset.dk