Gentagne talrækker

111, 222, 333, 444, 555 – gentagne talrækker, hvad betyder det?

Rigtig mange fortæller, at de bliver ved at støde på gentagne tal. Det kan være, at de kigger på uret, når klokken er 22:22 igen og igen. Eller at de igennem hele dagen tilfældigt kommer til at kigge på uret, når cifrene er ens. Eksempelvis kl.  09:09, 10:10, 11:11, 12:12, 13:13 osv. Nogen gang kan man oplevede, at det sker rigtig mange gange dagligt.

Det kan også være, man bliver ved med at se alle mulige kombinationer af gentagne tal, f.eks.: 33, 333, 55, 555, 777, 88, 999 osv., osv.

På et tidspunkt begynder man at undre sig over, hvad det mon betyder og om der er en mening med det?

Eftersom det sker for så mange, mig selv inklusiv, har jeg undersøgt, hvad det betyder. Jeg er gentagne gange blevet bekræftet i, at det er englene, der ønsker vores opmærksomhed – og det får de på den måde. Englene har mulighed for at påvirke os og få os til at se på uret på netop de tidspunkter. Eller få os til at slå blikket op, netop som der kører en bil forbi med “555” på nummerpladen.

Når der ikke er noget system i tallene og det er skiftende talrækker, man støder på, så er det et generelt ønske om opmærksomhed fra englenes side –  Et: “Hallo, kan vi få din opmærksomhed”.

Der er med andre ord noget, de gerne vil fortælle os. Det kan være et budskab, en ide eller en løsning på vores problem, de gerne vil have os til at se.

Spørg englene hvad det er, de gerne vil fortælle dig? Det er nok at spørge dem i tankerne.

Herefter er det op til dig at være opmærksom på de små tegn. De kan kommunikere med os via vores intuition, via små tegn i vores hverdag, via placerede tanker, vi stumper af musik i radioen, via drømme osv, osv. Det kan også hjælpe at meditere. Jo mere ro der er i vores sind, jo lettere har de ved at nå os med deres budskaber.

Omvendt, hvis det er ét specifikt tal, der bliver ved med at gå igen, eksempelvis “67” eller “11”, så har tallet en specifik betydning, som kan slås op. Der findes flere hjemmesider til at slå engletal op. Jeg foretrækker dog klart denne:

http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.dk/p/index-numbers.html

Siden er på engelsk, men er særligt god, da den lister betydningen af samtlige tal fra 0 til 3333. Dermed har englene rig mulighed for at levere meget specifikke budskaber til os. Vær opmærksom på at det første afsnit ved beskrivelsen af hvert tal, er tallets generelle egenskaber. Mens det efterfølgende er selve budskabet. Det er selve budskabet, der er interessant og det man bør læse.

Hvis man begynder at lægge mærke til specifikke tal, der går igen i ens hverdag, og slår dem op, har man mulighed for at etablere kommunikation med englene. På den måde vil det også være muligt at stille spørgsmål til englene – og få svar via nye tal eller ved de andre ovennævnte metoder.

Jeg håber, du blev klogere af ovenstående forklaringer. Hvis du gerne vide mere om engle, så har jeg også skrevet en lille artikel om engle, der findes her: “Hvad er engle og hvad kan man brug dem til?”

Relateret indhold:

1. Hvad er engle og hvad kan man bruge dem til?
2. Hvem er min skytsengel?
3. Jeg bliver ved med at se 11:11 – hvad betyder det?!
4. Hvordan manifesterer man sine ønsker?

Copyright 2017  | Spredlyset.dk